Wij begrijpen de uitdaging om ingrediënten te vinden die zowel veilig als effectief zijn. Daarom werken wij samen met de beste wetenschappers, chemici en dermatologen van de wereld om de meest radicale oplossingen te ontwikkelen voor huidverzorging. Al onze producten zijn met perfectie gemaakt om zichtbare resultaten te leveren en de natuurlijke functies en conditie van de huid te behouden en te beschermen, maar zonder nadelig invloed op uw gezondheid op lange termijn.

In maar 6 weken – 31 deelnemers ervaarden de anti-ouderdom resultaten door het gebruik van de Jouvé Nourishing Night Cream.

100%

liet een zichtbare vermindering in kraaienpoten en fijne lijntjes zien.

90%

signaleerde dat huid zichtbaar steviger was.

100%

signaleerde dat huid zichtbaar jonger en gezonder leek.

100%

zou het product aan vrienden aanbevelen.

100%

zou het product kopen.

 

Het Jouvé Verschil

Jouvé levert hoogwaardige producten en is een uniek en revolutionair huidverzorgingmerk. Onze producten combineren het beste uit de natuur met de nieuwste wetenschappelijke kennis en bieden snelle en lange-termijn oplossingen om de oorzaken en uiterlijke tekenen van veroudering aan te pakken.

Wij maken gebruik van wereldbefaamde, onafhankelijke klinische testcentra om ervoor te zorgen dat onze huidverzorgingsproducten veilig en effectief zijn. Hoge-resolutie 3D huid imaging-tools en grensverleggende gezicht scantechnologieën meten de veranderingen in de huid voor en na gebruik van het product op een objectieve manier.

 

100%

van de kandidaten zag, na zes weken gebruik van de Corrector voor Donkere Vlekken en Helder Makende Crème, statistische vermindering van fijne lijnen en rimpels.

93%

van de kandidaten zag statistische verbetering in helderheid en glans na zes weken gebruik van de Corrector voor Donkere Vlekken en Helder Makende Crème.

96%

van de kandidaten zag, na zes weken gebruik van de Corrector voor Donkere Vlekken en Helder Makende Crème, statistische verbetering in de structuur van de huid, gladheid, zachtheid.

37%

statistische vermindering werd gemeten in de lengte en diepte van fijne lijnen en rimpels, na zes weken gebruik van de Corrector voor Donkere Vlekken en Helder Makende Crème.

91%

van de kandidaten zag, na een enkel gebruik van het Onmiddelijk Strakker Makend en Herstellend Serum, statistische verbetering in fijne lijnen, rimpels en kraaienpootjes.

Jouvé-producten zijn samengesteld met de meest geavanceerde ingrediënten, maar zijn tevens vervaardigd onder de strengst mogelijke controle en grondig getest om te verzekeren dat aan de hoogste kwaliteitsnormen wordt voldaan.


Onze productiefaciliteit is een FDA-geregistreerd OTC-geneesmiddelenbedrijf en overtreft de Amerikaanse en ISO-normen voor cosmetische Good Manufacturing Practice (GMP). De faciliteit is gecertificeerd door vele organisaties om producten te maken onder een aantal internationale wettelijke richtlijnen.


Onze toewijding aan kwaliteit betekent dat de Jouvé-producten worden onderworpen aan een aantal veiligheid- en kwaliteitstesten om ervoor te zorgen dat ze volledig veilig zijn en voldoen aan hoge productiespecificaties, waaronder:

  • Productstabiliteit
  • Verpakkingscompatibiliteit
  • Antimicrobieel conserveringsmiddel effectiviteit
  • Huidirritatie / Allergeen Testen (RIPT)
  • Verontreiniging Testen
  • Dermatologisch Testen
  • Non-comedogenicity Testen