DE KLOOF OVERBRUGGEN
De hedendaagse schoonheidsindustrie wordt gedreven door twee gepolariseerde winkelervaringen: ofwel vind je een wetenschappelijk bewezen (maar te dure) huidverzorgingslijn, ofwel vind je duurzame, milieuvriendelijke producten maar die voelen minder aantrekkelijk aan.

Hoewel je kunt verwachten dat je het gewenste resultaat bereikt als je producten kiest die door de wetenschap worden ondersteund, zitten ze meestal boordevol giftige ingrediënten die uiteindelijk meer kwaad dan goed kunnen doen. Wanneer je kiest voor een hip of duurzaam product, zie je dat ze vaak gebasserd zijn op hypes of visuele aantrekkingskracht en populariteit, in plaats van dat ze daadwerkelijk beproefde resultaten opleveren. Veel producten bevatten slechts een kleine hoeveelheid van de belangrijkste werkzame stof, waardoor hun claims vrijwel onmogelijk lijken.

Ja, dit is al tientallen jaren de norm, maar geweldige dingen ontstaan als men wil veranderen. Als het gaat om kwaliteit, duurzaamheid en een betaalbaar prijskaartje, wie zegt dan dat een merk niet alles kan hebben?

RESULTATEN IN PLAATS
VAN TRENDS
Als het om Lucim gaat, kun je op de hype vertrouwen! Geef jouw huid het beste met verzorgingsproducten die eenvoudig en toch zeer doeltreffend zijn. Lucim is geschikt voor alle huidtypen en gebruikt wetenschappelijk bewezen, gepatenteerde ingrediënten die jou transformatieve resultaten bieden van binnenuit.