U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.

Nutrifii


Slenderiiz


Puritii


Reviive


Priime


Jouvé


 
  
IngrediëntenPriime

Etherische oliën worden al duizenden jaren gebruikt en gewaardeerd vanwege hun vermogen om het lichaam te zuiveren, de ziel te kalmeren, spanning te verlichten en de stemming te verbeteren.

Valeriaan

Valeriaan is een van de meest kalmerende natuurlijke extracten. Het bevordert een goede nachtrust en werd meer dan 2000 jaar geleden door botanici ontdekt, en heeft sindsdien talrijke mensen, die slecht kunnen slapen, geholpen.

Damask roos

De Mesopotamiërs waren de eersten die de roos hebben gecultiveerd en haar aromatische essence als een natuurlijke stemmingsverbetermiddel konden waarderen. Onze pure rozenolie is afkomstig uit organische landbouwbedrijven van sommige van dezelfde velden.

Bergamot

Deze geurende olie die afkomstig is van de Mediterraanse citrus cultivaris wordt gebruikt als natuurlijk kalmeringsmiddel. Het wordt ook gebruikt voor huidaandoeningen en als antibacterieel middel.

Berk

Berkenolie wordt al eeuwenlang gebruikt als (kalmerend, weggelaten) middel om stress te bestrijden. Het bevat bestanddelen die lijken op aspirine en is een traditioneel middel voor de behandeling van pijnlijke spieren en gewrichten.

Wintergroen

De olie van wintergroen is een aromastof die snel in de lucht wordt verspreid en snel in de huid dringt. Het wordt veel gebruikt bij uitwendige behandelingen om tijdelijk pijn te bestrijden, en gifstoffen van het huidoppervlak te verwijderen.

Zwarte peper

De olie van zwarte peper is een krachtige antioxidant en opwekkend middel. Het dringt snel in de huid en er is verondersteld dat het de bloedsomloop ondersteunt en spierpijn verzacht.

Duitse kamille

Maar weinig essences zijn even veelzijdig als Duitse kamille. Het is een uitstekend antibacterieel middel, kalmeert pijnlijke gebieden en ontspant op natuurlijke wijze het lichaam.

Lavendel

Lavendelolie is wereldwijd geliefd. Het is een subtiele en vertroostende geur waardoor het een van de meest veelzijdige en populaire van alle natuurlijke essences is. Lavendel is een mild kalmerend middel dat balans brengt en de vredige geur van de gedroogde knoppen wordt al eeuwenlang tussen lakens, slopen en in badwater gebruikt.

Romeinse Kamille

De eenvoudige, madeliefachtige bloem van de Romeinse kamille wordt al sinds het Romeinse Rijk gebruikt om tuinen te verfraaien, en wordt al even lang verzameld vanwege zijn eigenschappen als spierverzachter en verlichter van stress.

Helichrysum

Het extract van helichrysum is een natuurlijke hersteller. De krachtige bestanddelen maken het een goede keuze uit melanges die de gezonde werking van het lichaam bevorderen.

Wierrook

Geestelijken en geleerden verzamelen al duizenden jaren op rituele wijze de aromatische hars van de wierrookboom om hen te helpen bij meditatie en voor een betere stemming? Het wordt ook in de Ayurvedische geneeskunde gebruikt.

Kruidnagel

De olie van de kruidnagel is een van de meest karakterestieke aroma's en veelzijdige essences, gewaardeerd voor zijn culinaire nut, maar ook voor zijn bestanddelen die het tot een natuurlijk pijnstillend, desinfectered en antibacterieel middel maken. Het wordt gebruikt op kompressen voor schaafwonden, snijwonden en insectenbeten.

Bloedsinaasappel

De antibacteriële eigenschappen van deze prachtige aromatische olie maken het een efficiënt desinfecterend en reinigingsmiddel.

Ravensara

Het extract van ravensara blad is in Madagaskar ook bekend als "genezende olie". De inwoners van Madagaskar waarderen haar eigenschappen als versterker van het immuunsysteem en gebruiken het over het algemeen voor de uitwendige behandeling van infecties

Neroli

De neroli olie wordt gehaald uit de bloesem van de bittere sinaasappel, het heeft een heldere, zoete geur en natuurlijke verzachtende eigenschappen. Het is bekend om de kalmerende werking op de cardiovasculaire activiteit, het vermindert stress en verzacht geïrriteerde huid.