U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.

Nutrifii


Slenderiiz


Puritii


Reviive


Priime


Jouvé


 
  
ARIIX


Onderneming
ARIIX is ontstaan uit de visie van zes leidende geesten in het bedrijfsleven en de voedingswetenschap, die een uniek bedrijf wilden creëren op basis van de “gouden regel” om anderen te helpen zoals zij jou helpen. Onze naam, ARIIX, bestaat uit een combinatie van het Latijnse woord Aurum, wat goud betekent, en “IIX,” vergelijkbaar met het Romeinse cijfer “8″. De 8 draaiend, zie je het oneindigheidssymbool, wat je terugvindt in ons logo. Dus, samengevoegd, de naam betekent “eeuwige rijkdom “, en het symboliseert onze inspanning voor het vaststellen van een “gouden standaard” voor excellentie in onze producten en ons bedrijf als geheel. ARIIX onderscheid zich door door passie voor het helpen van mensen zich los te bevrijden en de kans op succes aan te grijpen, maar ook door onze ongeëvenaarde productlijn. We zijn er trots op om de hoogste kwaliteit voedingswaarde in supplementen die beschikbaar zijn, te kunnen aanbieden.

Misie / Visie
Wij helpen u … om anderen te helpen.
WIJ BEREIKEN DIT DOOR:

1) Het aan bieden van hoogste kwaliteitsproducten en diensten, door de wetenschap ontwikkeld, voor een totale goede gezondheid

ARIIX staat op zichzelf met haar unieke begrip van de gezondheidswetenschappen. Door onze inzet om u de meest recente onderzoeksresultaten in de voedingswetenschap te verschaffen, hebben we samengewerkt met vooraanstaande deskundigen in de gezondheids- en welzijns- industrie en er zo voor te zorgen dat u over de veiligste en meest nuttige producten op de huidige markt beschikt.

2) Het bieden van een goede kans voor de echte financiële onafhankelijkheid

Financiële experts en economen gaan akkoord dat de beste manier om uw financiële toekomst veilig te stellen, is om geld te verdienen uit meerdere bronnen. Het is ons doel onze vertegenwoordigers de kans te geven hun eigen bedrijf te starten, waarmee u de kans heeft te diversifiëren, een ondernemer te zijn, en uiteindelijk uw eigen baas te worden.

3) Gericht op wat goed werkt voor onze vertegenwoordigers

Bij ARIIX, begrijpen we dat de sleutel tot het laten bloeien van een netwerk marketing bedrijf. is door aan onze vertegenwoordigers alle kansen om te slagen te geven. Wij zoeken voortdurend naar feedback van onze vertegenwoordigers over wat werkt – of niet werkt – in ons huidige bedrijfsmodel, en wat we kunnen doen om hun ervaring te verbeteren. Wij bieden ook opleidingsmateriaal, cursussen, online bronnen en nog veel meer aan, om u te helpen uw bedrijf daadwerkelijk te laten groeien en uw persoonlijke en financiële doelen te bereiken.

4) Teruggeven op een lokaal en wereldwijde schaal

ARIIX wordt aangedreven door de kracht van het menselijk potentieel. Onze wens is om bij te dragen aan het grotere goed van elke persoon die we tegenkomen, omdat we geloven dat ieder van ons met elkaar verbonden is voor een bepaald doel. Dat is waarom we teruggeven. Of we nu werken met gevestigde liefdadigheidsinstellingen, helpen met hulpverlening bij rampen, het doneren van de opbrengst aan mensen in nood of gewoon een buurman helpen, ARIIX past de ‘Pay It Forward’ filosofie toe in elk aspect van ons werk.

Wetenschap
ARIIX staat alleen bovenaan met haar unieke inzicht in gezondheidswetenschappen, en dat is wat onze producten naar het volgende niveau van excellentie verheft. We hebben samengewerkt met vooraanstaande deskundigen in de gezondheids- en welzijnsindustrie om onze producten samen te stellen, zodat ze niet alleen zorgvuldig geselecteerde heilzame ingrediënten bevatten, maar ook zijn samengesteld in de ideale verhoudingen voor je lichaam om ze op te nemen en efficiënt te gebruiken. Ons doel is het vinden van de perfecte balans tussen wetenschap en alledaagse toepassing voor onze producten.

Een groot deel van het onderzoek voor ARIIX producten wordt interne uitgevoerd door onze eigen wetenschappers, maar we vertrouwen ook op de top universiteiten over de hele wereld om onze bevindingen te ondersteunen en om informatie te verstrekken over de nieuwste doorbraken in de voedingswetenschap. Door ons streven naar wetenschappelijke excellentie, zijn we ervan overtuigd dat onze producten onze klanten helpen om gezonder, gelukkiger en langer leven. *

* Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food & Drug Administration. Onze producten zijn niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekten.


DE ARIIX BELOFTE VAN TOPKWALITEIT
ARIIX is vastbesloten om de beste selectie gezondheidssupplementen aan te bieden door zorgvuldig de huidige kennis betreffende voeding te onderzoeken. De ARIIX 100% kwaliteit garantie vormt de basis van ons bedrijf en we zijn toegewijd aan onze missie om de goede zijde van het menselijke potentieel te ontketenen.